Followers

Thursday, January 1, 2009

almost 3 tahun kat UsM










hari hari Ku








FiRst YeAr....(2006-2007)




time neh mula 2 masuk usm,tak la suka sgt dpt course neh sbb hrp dpt course lain tapi mmg mintak bidang bio semua...terima jer la




first masuk mmg blur cara nak pilih subjek ,unit ..ambik pun ikut kwn......




tapi first year mmg best....




maser tu tak rapat lagi nagn ramai org...




tapi kitorg budak laki senang jer...




senang bergaul, geng ramai2 ...




kitoarang neh jenis aktif ,so first kitorg join hari interaksi bio time tu tak la ramai org sgt join tapi boleh tahan best gak la,guna kod rahsia cari tmpt kat school bio huhu penat..buat menara kertas la...
lepas tu kitorg join explorasi muka head muka sama jer yg join ......
sebelah neh gambar maser explorasi muka suci jer semua heee freshee la katakan ..haahha



sgt best...




happening...




byk kenal dak bio lepas tu....




time neh la hp rosak sbb masuk air laUT




exicted nak tgkp ikan belacak...




heeee




mmg best la explorasi tu ...




after explorasi dah mula rapat ngan dak laki semua...




time first mmg best kitorg semua takde kenderaan ...




semua naik bus....




abis kelas jer gi makan kat subaidah...




ramai 2




penuh meja panjang...




belaja pun duk ramai 2 sekali....
kitorg nyer bilik pun dekat 2 time tu...
buat assigment pun semua kongsi2






last activity time first year kitorang g muka head sbb ader amali...



best la g buat amali....



happening kat cna 4 hari



mcm 2 buat kat cna



tgkp ikan guna pukat tarik



semua best 2



heeeee



raser nak ulang balik time 2...
nmpk seseor dak neh...






last day buat bbq.........



n tinggal kan kennagan first year kitorg yg paling manis kat ctu.....



sbb bukak sem baru dah masuk 2nd year....







No comments:

Post a Comment