Followers

Friday, July 22, 2011

aku jiwa kelajuan bwk moto ...tapi aku takut bwk kete...

hahahaha

mgkin aku seorg yg laju klu bwk moto..alhamdulilah dgn izin allah s.w.t ...but until now umur 24 tahun aku takde lesen kete...hahaha sbnernyer aku pernah try ambik smpi lesen L tapi aku tak smbung smpi skrg ...time latihan aku rser mcm ok jer...tapi time nak try kat umah raser mcm takut la hahaha mcm raser takut tertekan minyak raser mcm sempit la , lagi satu aku tak biaser guna kaki kiri untuk clutch mcm kekok lak...tapi klu try kat kwsan lapang biar aku try control minyak mcm mana mesti ok hehe....skrg raser selesa lak guna moto gi keje ....takde sangkut jem gi keje minyak sikit jer belanja cuma time ujan yg buat aku lenjun hehe tapi tak leh slahkan ujan ....bila nak ambik bila nak ambik takkan nak suruh ehem2 bwk kot klu dah khwin hahahaha tak kan nak jadi mcm neh:

situasi 1
pemaisuri hati:semua brg dah masuk dlm kete ker awk..
diri ini: dah ler awk
permaisuri hati:saya dah ready nak drive neh..
diri ini:takpe ker awk drive???
pemaisuri hati: habis tu sapa nak drive??
diri ini:ooooooo hehhee
pemaisuri hati: awk tido dulu nanti dah smpi kmpg i kejut....
diri ini: ohhh sooo sweeetttt;)


stopppppppp that dreaming nasrul...kene belaja kete gak takkn nak bg your sweettheart bwk kete kot ....kene la jadi mcm neh....

situasi 2
diri ini: brg 2 dah siap dah ker
pemaisuri hati : dari mlm smlm dah masukkan dlm kete dah....
diri ini : amboiiiii...
pemaisuri hati: hehheehe
diri ini: jom dah ready nak drive neh cpt2..
pemaisuri hati: okkkkkk;)
diri ini : awk tido dulu dulu nanti smpi kampung i kejut....
pemaisuri hati: mana leh tido takkan nak biar u bwk kete sorg 2...
diri ini: so sweettt

hahaha neh baru betul;)



UPDATED ; AKU DAH POWER BWK KETE NI KESAH LAMA HAHAHAHAA


No comments:

Post a Comment