Followers

Sunday, August 21, 2011

mohd nasrul asyraf ..facts 6 lone ranger

soehyun !!fighting....


back to main topic:
lone ranger????owh not......my friend call me when i join them short ke sabah.....they call mcm ni sbb aku(tak best gak bahasakan diri aku raser mcm tak best gak wlupun dlm tulisan) gi korea alone .....actully gi korea mcm rancangan tiba 2..i dont plan korea as my first country i travel as backpacker.. aku try ajak org gi ..ader yg nak ikut tapi sbb the actual price of ticket increasing they cancelled it...aku takde time nak tunggu lama2 sbb nak grab ticket murah...aku try ajak kwn aku yg beriya2 nak gi korea syafik hahaha tapi dia ader plan lain so nak tak nak aku booked jugak sbb aku punyer impian nak gi semua tmpt kat dunia ...klu nak tunggu org smpi bila tak gerak gi mana2 that the real versatility @flexible(my friend always mention this when kitaorg cuti kat sbah ritu. actully diorg guna versitility@flexible bila ader situasi nak gi mana lepas neh) mean that i am not lone ranger ok my friend haha....alhamdulilah maser kat korea even maser sampi aku blur jugak tapi aku jumpa kwn baru from malaysia yg sama umur, one happy go lucky guy from singapore(ohh org singapore ckp bahasa melayu sama mcm malaysia tapi bila depa sbb punggung tu diorg bukan sbb punggung tapi diorg mencarut sikit hahaha tu yg kami dari malaysia duk tergelak bila dia ckp punggung dia sakit) yg travel alone at the age of 18 and kwn yg dari malaysia tu 4 org surprisingly one guy actually from usm patutla look familier jer hahaha we enjoyed traveling together ..the best moment for me bila kitaorg ride basikal kat nami island it totally best sgt.... so the fact is aku bukan lone ranger ok ...mybe aku sedikit pendiam (nanti citer pasal pendiam neh)....i always tried to do activities with friend because it more fun..but dlm certain case i rather go alone but i always wish not to go alone at least when i ajak my friend ader yg nak ikut (bestnyer klu jadi org bila yg takde dia kwn dia raser sunyi jer)...



selingan(how my friend used versatility@flexible, actually they used mana satu aku tak ingat tapi diorg guna 2)

When kitaorg kat kundasang
my friend 1: lepas neh nak gi mana
my friend 2:aku tak kesah aku versatile @flexible...
my friend 1:weh dah petang nak stay sini ker balik kk
my friend 2:aku tak kesah aku versatile @flexible...(actully rancangan depa nak stay cana but all decided nak balik based on flexible conditions)

keesokannya...
.................................................hahaha


so....lol...jgn marah yek kwn 2 gurau2 jer(depa tak bacer pun blog neh hahaha)...jgn block fb korang dari aku baca..but i enjoyed travelled with all you guys and topek inspired me.....hahahaha...


i had big event this coming march:amazing race..fighting

p/s: something happen maser gi korea tu mybe akan citer dlm post yg lain dgn lebih detail..yg sedih n aku tak nak kenang sgt benda tu sbb aku susah nak nangis tapi yg sebenarnyer my only atuk kene strock 2 week before i departure than he pass away on the night (10.3.2011)when i in bording hall waiting for my flight depart from incheon to malaysia and atuk hembus nafas terakhir maser i made called for my mother for the first time since i left malaysia....the only called i made from korea:(al fatihah.

No comments:

Post a Comment