Followers

Saturday, February 18, 2012

Obsession....???bukan lah lebih kepada suka sbenarnyer...

rasernyer malaysia adalah satu negara yg ramai peminat korea kot.......haha aku pun salah sorg daripadanyer, tapi bukan obsess sgt just suka jer n tak slahkan laki klu suka korea sbbb biaser korea neh dikaitkan ngan org ppuan sbb diorg suka laki korean yg jambu abis tu.....

raser nyer dulu kat malaysia seblum korea org demam hindustan bila start winter sonata ...autumn in my heart org dah mula beralih ke korea.....aku pun start korea sbb tgk citer full house n my girl ...entahler wlupun tak faham layan gak citer sbb best n lawak giler lagipun aku raser bahasa korean neh sedap jer bunyinyer...hehe smpi sanggup beli cd full house sbb citer tu best lawak sgt ......lepas tu aku stop lama gak la pasal korean smpi aku tgk balik boys over flower.....best gak citer tu , lagi satu semua ost 2 citer korea neh best 2...wlupun tak paham..aku tau pasal super junior lama dah tapi sbb diorg laki aku tak ambik kesah sgt.....tapi bila accidently aku gi korea sbb dapat tic murah airasia..kwn aku suruh cari stuff girl generation mula 2 kau tak kenal pun girl generation tapi bila dah tgk start tu aku mula kenal kpop.....dari tak kenal girl generation punyer ahli smpi aku kenal semua skrg n follow diorg....bila dah tgk girl generation ahli yg aku mula suka adalah seohyun sbb bila tgk music video dia dia byk pakai hairband yg menarik haha....as fan boys bila dgr seohyun neh dah pernah khwin olok2 aku tak beraper nak ambik kesah ...tapi bila aku tertegak varity show we get married yg seohyun khwin olok2...aku terus kenal cn blue sbb laki yg seohyun khwin olok 2 tu leader cn blue terus aku suker giler cn blue sbb pada aku diorg neh power sbb hasilakn lagu sendiri n aku suker cn blue lebih dari aku suker girl generation...aku hrp sgt dapat tgk diorg perform live sbb aku suker combination suara vocalist cn blue tu...n untuk seohyun n yonghwa cn blue aku hrp diorg couple in real live because diorg sgt  best....sehingga skrg aku kenal byk band kpop...dbsk.T-ara ..miss A...IU..2pm dan byk lagi n aku sukar gak semua....n byk gak drama k yg aku tgk dah best 2 anataranyer secret garden, city hunter, dream high n byk lagi n mbuatkan kau kenal byk artis korea....

korea jugak byk varity tv yg best 2..setakat neh yg paling aku lyn running man sgt lawak n aku suker cast n produksi dia yg kreatif ......

bagi aku korea punyer industri hiburan sgt power smpi ke seluruh dunia org tgk n suka wlupun org tak faham bahasa diorg still org cari n tgk.......


 running man
goguma couple

cn blue

miss a suzy
seohyun -snsd


korean yg aku suka n sgt aku layan( thanks for made my days)
1)snsd &cn blue
2)we get married (seohyun n yonghwa)
3) running man

4)lagu love light n banmal song


so aku recement korg ...dgr lagu cn blue n snsd sbb byk lagu yg best 2...aku sukaer gak lagu grop lain mcm Tara..2pm...tgk we get married seohyun n yonghwa(goguma couple) sbb diorg sgt real n best ....tgk adam couple punyer wgm sbb lawak....ader byk varity tv yg best korg tgk running man sbbb lawak sgt aku suker giler 2 running man neh dlm neh ader monday couple kwangsoo sparta kook..gary..jaesuk..haha yg sgt best....k drama yg best tgk city hunter sbb aku suker citer action

so i sone(fan of snsd)...i'm voice (fan of cn blue)..i'm goguma( fan of seohyun n yonghwa) n i'm die hard fan of running man....


No comments:

Post a Comment