Followers

Sunday, April 8, 2012

Travel Log 1.0 South Korea Day 4 (Sokcho & Seoraksan National Park)

Hari ke-4 (08march2011) ...still aku join kwn baru aku jln2, today kitaorg decide nak gi  Sokcho ....Sokcho actually bandar yg dekat ngan pantai tapi agak jauh dari seoul naik ke utara sikit dari seoul..actually time aku gi neh dah hujung winter so kat seoul takde salji dah ...luckly kat cni masih salji tebal lagi, kita org buat day trip jer...sebaiknyer tido kat sokcho smlm baru puas nak jln sini tapi kiatorg buat walk in jer ker Sokcho tambahan lak kwn singapore nak balik dah mlm tu.So ker sokcho neh ambik maser dlm dekat 3 jam dari Seoul....kitaorg tolak dari seoul kul 10 dari express bust terminal seoul smpi ke express bus terminal Sokcho....dari situ kitaorg ambik cab ker seoraksan mountain...kiatorg ambik jlm cepat ke puncak naik cable car.....lepas tu dlm kul 4 kiatorg gerak balik ke seoul n makan kat kedai arab n balik hostal....so enjoy photo














No comments:

Post a Comment