Followers

Sunday, April 8, 2012

Travel Log 1.0 South Korea Day 5 (Lottle world n Myendong)

So aku kene habiskan cepat trip neh lepas tu baru syok nak update trip ke korea march lalu hehe....hari ke-5 aku ingat nak join lagi kwn baru tu tapi since depa lambat bangun aku gerak dulu gi Lottle world...lottle world taman tema mcm genting n sunway kat malaysia...kat seoul ader dua taman tema yg terkenal Lottle world n Everland ....tapi Everland neh jauh sikit dari Seoul so aku gi jer la Lottle world sbb sng jer naik subway gi jamsil station n lottle wolrd neh direct connect ngan station tu....ok la taman tema neh bagi aku kecik jer....lepas gi Lottle world aku gi Myendong shopping tgk 2 barg....lepas tu balik Hostel....So enjoy ler Photo....









No comments:

Post a Comment