Followers

Sunday, April 8, 2012

Travel Log 1.0 South Korea Day Two







lambat giler nak update malas punyer pasal so aku update day two aku kat korea 6march2011
so hari kedua aku start jln kat area seoul gi mlawat istana @palace diaorg, nama palace gyengbukgong lepas tu jln kaki ker insadong, chandukgung , gwahwamun square  lepas tu aku raser aku balik hostel smbyang n kluar balik singgah city hall ..masuk deksogung .....time neh dah mlm so aku balik belik makanan n mlm tu jumpa budak malaysia kat hostel so kenal ngan depa one of budak mcm pernak nmpk ...tanya 2 belaja sama maser kat kmpp n usm rupunyer patutla mcm pernah nmpk ....so dpt la kwn baru 4 org dak malaysia n sorg singapore ...next day kitorg decide nak travel sama2....so enjoy la gmbr day two

Gyengbukgong Place



Insadong

Tapgoal Park


Gwahwamun Place

Deksogung Palace

No comments:

Post a Comment