Followers

Thursday, April 12, 2012

Travel Log 3.0 Sabah Family Trip Day 1 (24-27Dec 2011)

Weahh aku gi sabah lagi ...actually mmg planning nak gi sbah bawak family... so yg istimewa neh first trip aku ngan adik sponser trip ke Sabah Since kitaorg dah start keje....Sbb ader tic murah so aku rembat jer la dpt la Dlm Rm 800++ untuk lapan org termasuk makanan one way n insuren....

So kitaorg gi 4hari dpt pulak tic murah time kismas lagi tu...tapi tic neh aku dah booking sejak bulan june lagi la klu tak tak dpt harge neh....

24hbln 12
kitaorg naik flight kul 12 smpi kk dlm kul 3 mcm tu terus ambik kete sewa ..kitaorg sewa van nissan urvan muat masuk smpi 12 org ...mahal gak la sewa rm250 sehari so 2 hari rm 500 rgt.....terus gi menuju kundasang sbb dah sewa bilik kat Strwbeeery hotel Kundasang chalet untuk 8-12 org rm 300...
neh website hotel tu
http://borneostrawberry.com/HotelMain.aspx
Since dah petangkan pertegahan perjalanan ke kundasang dah gelap ...jln ke kundasng pulak takde lampu mencabar gak la bwk dlm gelap gelita tu ..saper yg pernah gi kundasang tahu la jln dia mcm mana dengan kabus semua pergh mencabr kemahiran memandu...alhamudlilah smpi hotel dalam kul 8 mlm kabus tebal malm tu sejuk nyer cakap pun berasap mulut....wlupun lapar semua malas nak gi kundasang cari makan terkenangkan jln yg mencabr waktu mlm so tido kelaparan ler......so enjoy photo day one







No comments:

Post a Comment