Followers

Saturday, September 29, 2012

Complete normal lesen .....

Last week finally dah dpt lesen kete....lambat giler aku ambik dah umur 25 baru nak ader lesen kete ...haha bukan tak nak ambik tapi takde maser....dulu maser abis spm smpt ambik lesen moto jer haha..wlupun bersyukur la ambik lesen kete sekali jer senang n smooth jer maser ujian...dgr instructor tu ckp ader org duk ambik smpi 7 kali tak lepas2...so takkan masuk dah la sekolah memandu lepas neh tapi mana tau nak ambik lesen moto fulll or bwk lori lak hahahaha kene masuk balik.....8 tahun dah ader lesen moto n alhamdulilah takde pernah ader masalah bwk moto pernah ulang penang n kl ...hopefully aku jadi pemandu kereta yg cermat n selamat dlm pemanduan hahaha skema ayat....yg penting nak jadi salah seorg pemandu untuk family  takde la ayah aku sorg jer nak drive....

No comments:

Post a Comment