Followers

Thursday, November 15, 2012

Lost of Tambun For the 2nd Time

Pintu Masuk
Smlm sempena cuti Awal muharam aku ngan family gi Lost World Of Tambun kat Ipoh  ...aku gi kali ke 2 ....Pertama kali gi tahun bila aku pun tak ingat dah compare to first time gi ader la tambahan sikit dari gi kali pertama.....nnati aku sambung review pasal lost of Tambun neh....(tapi publish rate kat dlm website 38 rgt smlm dia charge 45 rgt) sbb public holiday kot....

Actually tak tahu nak gi mana nak bawak adik aku yg Pasum tu jln sblum dia balik abis cuti sem..ingat nak naik cameron tapi mls lak...so last 2 gi sini...review aku kawasan sekitar Tambun lost world neh mmg cantik sbb kat kwasan bukit batu kapur sgt cantik untuk taman tema air just ok klu saper yg pernah gi bukit merah taman tema air dia lagi byk permainan la tapi kat sini istimewanyer ader air panas ...dah bertambah besar dah kwasan dia berbanding kali pertama aku gi dulu...dah ader petting zoo ok la wlupun sekankang kere je...tambahan dari kandang tiger yg dulu dan ader tempat nak mendulang logam n sedikit sejarah n pameran proses mendulang logam....ader tasik n boleh naik Swam Boat tapi kene byr 5rgt per head....n sedikit permainan mcm buaian pusing kat genting n viking boat tu actually konsep dia sama mcm sunway pyrmid meletak all in one dlm satu theme park lagipun mmg under sunway pun berbeza dgn bukit merah lake town kita kene bayar untuk setiap attraction mcm water park lain ticket n other park lain ticket lama dah tak gi Bukit merah so tak dpt nak review.....









Loker tempt simpan brg 10rgt unlimited open



So kesimpulan agak berbaloi untuk pergi buat kali pertama n sapa yg nak gi tu tunggu la diorg dlm proses nak buat roller coaster .....so bagi aku leh la ...nak ke pegi kali ke 3?klu tanya aku klu nak gi aku jer mls la klu nak bwk org yg tak gi or ader org nak belanja  masuk layan kan jer hahahahaahaha

No comments:

Post a Comment