Followers

Thursday, November 15, 2012

Sedih ....Bila Benda Yg Kita Sayang Dah Takde

Hari Depavali haritu Kucing Family Aku mati sbb Sakit Kene Virus Kucing...Aku sedih sgt sbb byk memory aku ngan dia wlupun mak aku baru ambik kucing tu ngan kwn dia bulan 4 haritu tapi umur dia tak panjang so klu mcm mana aku nak sgt dia mcm mana pun dia dah takde.....tiada gantinyer...

aku pangil dia boy nama yg family aku bagi waktu mula 2 ambik dia wlupun diorg dah tukar pangill demok....dan lepas dua hari smlm lagi satu kucing mati berjangkit sakit nama dia daeyoung tapi dia neh kecik sikit walaupun aku kureng sikit ngan kucing no 2 neh tapi byk gak memory aku ngan kucing dua neh sbb hari 2 aku duk ngan diorg dua ekor neh...

BOY dalam kenangan
aku harap dpt jumpa diorg kat surga hehe...baru kucing mati dah sedih org lain hilang lagi org yg diorg syang lagi sedih......


No comments:

Post a Comment