Followers

Tuesday, June 12, 2012

masa depan....

bila fikirkan masa depan aku pun tak tahu nak cakap aper...sekarg umur dah 25 takde aper yg aku leh banggakan dlm hidup...keje pun masih tak stabil lagi...aper nak buat smbung belaja ke ??cari keje lain??tapi aku tak leh dah nak stay kat tempat keje lama....aku terlalu mengikut flow ker??tapi semua yg berlaku ader hikmah dia...ya allah berikan aku jln untuk aku kluar....

p/s:ader org leh buat cover falling slowly guna piano tak??aku suker lagu tu....