Followers

Wednesday, February 20, 2013

Wishlist Updated (20/2/2013)


1)Europe Trip (Swiss more n stay smlm kat hallstatt)
   Lagi bagus klu dpt start kat turkey -gi greece-bosnia-austria-swiss-germany-netherland-belgium-france-spain-portugal-france-uk pergh terbaik la....Duit pun terbaik
2)Turkey -istanbul(klu airasia bukak route aku smbr jer dulu ticket)
3)daki gunung kinabalu(try untuk cuba bulan 9 or 10 2013)
4)Nak jam Fossil neh(tapi nak warna Bronze)

    FOSSIL ME1121 Men's Analogue Twist Aesthetics Leather Strap


     So anyone nak bagi sila pos ke:
     MOHD NASRUL ASYRAF BIN ARIFFIN
     PT 642 Lorong beringin 5,Kampung Tersusun Batu 7
     Lekir 32020 Sitiawan Perak

    hahahahahha
    Credit Gmbr


  5) Teringin nak sembahyang kat Masjid Al Aqsa
  6)Stay kat South korea dari start autumn smpi start winter pergh layan....(mungkin klu kwn aku ajak aku gi hujung tahun neh)
  7)Beli kete Lamborghini(pergh neh mmg beragan nak mampus)
(Credit Picture)Pergh Dpt neh Tapi klu tak dpt nak yg bwh neh

(Picture Credit) Ko dpt neh pun care gak klu tak nak bwh neh
(Picture Credit) dpt kete Hyundai Sonata pun care gak....tapi aku suka depan elantra  belakang sonata boleh custom made tak? hahah klu tak leh gak bwh ne jer la mampu>>>
(Picture Credit)Red Chery kereta sorong hahahhahaa
      
  8)Motor Kawasaki er6n Bumblebee pergh....
  9)Rumah besar gabungan kayu n batu....
10)Buat Umrah Jun tahun depan n buat haji....(updated : umrah tak jadi pegi tahun neh burn duit booking 300ratus mak ayah aku n adik jer pegi..baru nak doa kat raudah haha)
11)New Zealand 
12)Mostar Old Town Bosnia
13)Pandai main guitar ..i tried once maser dulu tak pandai sgt ..so angan 2 nanti khwin leh cover ngan  
     bakal isteri main sama ...guitar n piano mybe mcm yongseo bwh neh haha

14)Everest Base Camp
15)Mont St Michel mcm Minas Tirith dlm Lord Of The Ring cantik klu dpt gi sini tangkap gmbr dari jauh
16) Isteri lawa macm Jessica SNSD hahahahahahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahahaa

No comments:

Post a Comment