Followers

Monday, June 29, 2015

#Permulaan satu Pengembaraan

Alhamdulilah ...


    Baru pulang menunaikan umrah di Mekah dan Madinah 15-26 june yang lalu...dapat merasa puasa kat Madinah dan Mekah. Asyik gi jalan gi sana -sini tapi lupakan tempat yang kita perlu gi ziarah sebagai umat islam..



Semua yang aku nak buat di Mekah dan Madinah Semua tercapai...alhamdulilah, so aku kira ini pembukaan jelajah aku serata dunia wlupun tak berduit haha...

so later aku citer pasal Umrah ni...



                       Bagi rakan 2 yang muda...kumpul duit gi sekarang sbb group aku kebanyakkan semua tua-tua tak byk muda2 tak leh nak usha jodoh  haha..tak lah melawak je, gi muda 2 sbb tenaga kita masih kuat masih banyak untuk kita buat umrah jgn tunggu nak 50-60 tahun time mungkin kita tak larat atau kurang kemampuan so nanti ibadah kita terbatas disebabkan usia dan kemampuan kita...

  insyallah ...dapat gaji kita simpan duit sikit tanam niat ..usaha ...insyallah ade ruang untuk kita pergi jgn pasang niat je takde usaha nak gi ..klu mcm tu smpi bila 2  la kita tak pergi;)


JOM RAKAN 2...

p/s: Rindu nak minum air zam zam yang sejuk n fresh di Masjid Nabawi Dan Masjidil haram

No comments:

Post a Comment