Followers

Sunday, June 7, 2015

Seharian di Kewel @ Kl..1100KM journey.

Drive from sesebuah negeri hari khamis ke hometown di perak...430KM, Esknya drive dari hometown ke KL 250KM with my sister sbb dia nak balik India Study...

Singgah Publica sbb my other sister study UM ajak gi sana........makan Nando sbb takde kedai yang menarik..
Singgah jap Wondermilk beli cupcake 4 biji RM17 + 3 KOPI +  a jar of cookie = RM99 terkejut tgk harga la ..my sister la not me...tula lain kali tanya dulu baru beli hahah

*Kopi Beruang By Wondermilk RM15..


Lepas to chow gi KLIA2 hantar my sister ...reach back UM jam 9.30 mlm... letih gile nak drive tempt tido takde lagi ...nampak Pullman Bangsar...

Check Dompet  Takde Duit...tapi dah tak larat pejam mata gi reception...

Review : Pullman Bantal dia best gila...yang lain biasa2 jer





Hahaha gua rembat semua ...
Esk balik ke sebuah negeri ....singgah jap makan tempoyak di termeloh fav ni...sampi umah around 7pm setelah drive 480 KM..

Mlm tu nak kluar  makan tayar moto pancit ...harini masuk keje rase demam je

TOTAL KM DRIVE:430+250+480=1160++


                                    GUA DEMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

No comments:

Post a Comment