Followers

Sunday, August 23, 2015

3D2N Siblings Hangout Kuantan


So hujung minggu lepas lepak kat Kuantan, lagipun ade kerja sikit kat MPOB Jumaat ..sabtu anak bos aku khwin dekat pekan..

Ajak adik aku yg belaja kat UMP lepak dan adik aku yng belaja India dia balik dan tak pernah gi kuantan so lepak sekali...

Adik aku ader menyewa rumah kat Gambang tapi dia duk ngan housemate so kita check in hotel Sunn Inn Guesthouse




Adik aku yang sorg lagi naik bus dari umah family aku ke Kuantan

21/08/2014
Pagi : Sarapan kat Zaman Restoren adik aku ckp Nasi Lemak Dia Sedap ...Boleh la sedap gak nasi lemak dia (Hbs diet aku)..Beratur la nak ambik nasi lemak dia, nasi lemak bungkus daun pisang biase jer lepas tu leh tambah ayam goreng (total makan: 3bungkus nasi lemak 4 ketul ayam goreng 3 air: RM30++ mcm mahal rasenyer)






*gmbar ni ambik kat google je tapi mmg mcm ni la nasi lemak dia


Tengah Hari: Gi MPOB selesaikan keje jap lepas tu gi East Cost Mall drop adik aku n sembahyang Jumaat


Petang: Gi Kula Cakes ...Kula Cakes ala 2 kedai hipster jual cakes, yang signature kat situ Mango Cheese Cake dia





*what we try that day...Pavlova..Mango Cheese Cake..Peanut Cheese Cake ..Creme Brulee
Damage : RM 60++ harga slice standard Secret Recepi



Malam:Makan di Jaman Tory..Kedai ni aku berminat nak makan sebab ade pais tempoyak berapi dengar mcm sedapkan..lagi satu popular nasi goreng cheese berapi...

lepas dah try raser ikan pais tu takde la sedap mana...aku suka gulai tempoyak lagi...tapi adik aku suka...
Nasi goreng Cheese Berapi



*Terbakar ...presentation A+..rase so so je haha...damage ikan pais tu RM5.80/100gram dan Nasi Goreng Cheese tu RM10.50...total Semua RM70++

22/08/2015

Gi Kemaman jap cari Satar sbb ade Makcik Aku nak...Aziz Satar



Lepas tu gi kenduri umah bos aku kat Pekan dan baik ke haluan masing2...dua org adik aku balik perak............


bye.bye....

No comments:

Post a Comment