Followers

Wednesday, April 13, 2016

#Rumah Idaman

Dalam Proses nak beli rumah sebagai investment dulu.....ade booking rumah dekat ipoh baru 2 masa balik kampung minggu lepas, rumah 2 tingkat harga boleh tahan mahal RM321K klu ikutkan kelayakan  loan mmg nyawa2 ikan la huhuh tapi insyallah try...ibu ckp klu ade rezeki ade amin

4Bilik 4Bilik air tu



Demi masa depan....kene korbankan sikit la duit, mybe klu dah beli rumah nak travel jauh 2 pun susah sikit, hopefully bila dah tiba masa Allah Izinkan  khwin nanti lagi murah rezeki...Allah dah janjikan.


#rumahidaman

2 comments:

  1. 4 bilik 4bilik air...kira besar jg rumah ni...
    beli rumah, in shaa Allah, takkan rugi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully loan lulus...lepas tu kene korban banyak sikit la nak byr bulan2 x leh enjoy 2...mmg takkan rugi kan insyallah amin

      Delete