Followers

Friday, April 22, 2016

#WHY TRAVEL ALONE

ini apply kat aku n ikut padangan aku la. Tapi seriously aku tak suka travel sorg2 sbb bosan...tapi aku pernah travel sorg byk kali n paling jauh aku gi korea but sampi sana aku join group lain sekali....So sbb ape travel alone bagi aku :

1) Ade promo tic takde kwn kwn yang nak join sekali...mcm aku klu ade promo je yang aku rase attractive aku grab je nak tunggu ade org nak ikut susah nak dpt on the spot

2) Early bird ....Aku klu biase gi mana aku suka gerak seawal yang mungkin. klu mcm tempat tu jauh aku gerak betul2 lepas subuh.mcm gi hiking ke gi kluar mana2 ke sbb senang banyak benda klu gi ramai nak tunggu semua gerak mmg makan masa even klu kluar ngan family.Allhamduilah aku jenis lepas subuh mmg aku tak tido. Contoh katakan nak gi  mid valley klu kluar awal 2 senang nak parking kerete compare tu kluar tengah hari buta huhuhu..

3)Klu travel alone ko bebas nak buat aape yang ko suka n gi mana mana yang ko suka....

4) Ko jenis lone ranger ...single ....tak banyak kwn yang ni sadis (huhu)


No comments:

Post a Comment