Followers

Sunday, May 8, 2016

Sunyi Krik..Krik..Krik....

     Aku admire orang yang dapat duduk ngan family dari kecil sampai besar..sbb ngan familyla kita leh dpt salah satu ketenangan dalam kehidupan...time belaja tak rase sgt sbb duk ngan kwn 2 kan. Start abis belaja dalam tahun 2009 aku start on job training ngan sambung keje terus di KL dan kemudian di bangi..time tu aku duduk ngan makcik aku, kakak mak aku di Klang, ulang alik keje Klang Bangi almost 3 tahun walaupun jauh.dulu ulang alik naik motosikal je..sayu je bila time hujan terasa perit cari rezeki huhuh . Bukan tak nak cari umah sewa tapi aku tak suka duk sorg 2...aku tahu banyak susahkan depa sbb depa pun bukan family yang senang. Mcm family aku kedua dah...


Bila tukar keje baru pun duk jauh ngan family gak. klu la ade airport kat hometown aku lah balik tiap 2 minggu..ni nak kene drive tiap2 kali nak balik tu yang tak mampu huhu...ni lagi sunyi sbb dia bagi rumah sebuah untuk staff..aku je yang tak khwin lagi so duk sorg le..klu time ade pelatih leh ade kwn lepak sama2...bila mlm dia punya krik2...sahdu huhu.. tula lepas isyak kene layan internet..tgk tv ..dah la internet sini sekajp 3G skejap E huhu...nak consider pindah ke HQ company aku ni di KL so leh kembali menyerabutkan diri duk KL huhu


No comments:

Post a Comment