Followers

Wednesday, September 28, 2016

#OFFICIALLY 29 YEARS OLD

 

Yeah officially 29 tahun dah.....semalam 27SEP2016 so boleh  teka la tahun berapa aku lahir. Macam biasa la birthday bukan anak raja atau selebriti. Hari birthday mcm biasa lagipun kerja n demam sikit haha ucapan dari family n friend. A little bit token from mom n dad as usual ..masuk beberapa hari sebelum birthday dah selamat habis dah.


     cuma aku akui ape yang adik akui wish kat aku part kehilangan adik tu sbb aku ade bgtahu kat mak aku pasal ni huhuh......




btway life goes on....

HAPPY BIRTHDAY NASRUL...MAY THIS  COMING YEARS BRING MORE JOY AND HAPPINESS BIIZNILLAH AMIN



p/s: Takde ape topic nak blog huhuhu...rugi tak sempat nak claim bebrapa birthday month reward dekat TGV, Starbucks and other 



     

No comments:

Post a Comment