Followers

Saturday, October 22, 2016

2Day2Night ConvoTrip KUALALUMPUR-PERAK

Short trip untuk Konvo adik aku


17 Oktober 2016

           Lepas kerja naik flight Malindo dari sebuah negeri ke subang. Mak Ayah aku pick up dekat airport Subang terus gi hotel dekat area Masjid Jamek Jalan TAR. Hotel 1915 adik aku yang tempah.  Biasenye Duk kat SS2 je. Tapi adik aku yang tempah ikut je la. Review lobi dia mmg cantik tapi bilik biase biase je... lagi satu sbb kedudukan dekat jalan TAR faham2 je la susah nak cari tempat parking even MLM..klu aku bawak kete ke KL mmg aku tak duk la hotel ni sbb susah nak parking tapi klu tak bawak kereta hotel ni ok sbb dekat ngan LRT Masjid Jamek.





18 Oktober 2016





Pagi dalam kul 4.30 aku kluar sbb teringin nak solat subuh kat satu masjid ni.........then balik balik Jam la orang nak gi keje. Nak Parking dekat area hotel tu punya susah. lepas tu masuk je parking berbayar RM6.00/hour.





Pukul 10 gerak gi UM

Adik aku Sesi Petang, mcm biase la Konvo.. cuma UM ni agak crowded sikit. Abis adik aku convo kul 6 jugak dia kluar Dewan. Lepas tu hantar mak cik aku kat umah mak cik aku lagi satu kat klang. Mcm Biase jem kat Federal........



Mak aku buat sendiri bunga konvo dari cokelat sbb adik aku nak cokelat













9.30 mlm gerak dari Klang sampai rumah kat Perak Kul 1.00 pagi,Pewai gua huhu sbb drive sorg 2 start bagun haritu 4.00pagi, saje malas aku nak bagi ayh aku drive sbb dia nak sekolah esoknya n aku lebih selesa aku drive..........


19Oktober2016

Bangun pagi hantar jap mak aku gi sekolah sbb nk kluar makan kat tempt aku selalu makan dekat hometown...








Malam kul 8.00mlm naik bus balik ke tempat kerja smpi 4.45 pagi (20Okt2016) Kul 6.30pagi masuk keje...........



tak puas balik umah tapi nak buat macam mana banyak keje lak nak buat.....



P/S: Tak bagi lagi hadiah kat adik aku ...nak bagi ape yek yang bermakna untuk orang lepas grad??










No comments:

Post a Comment