Followers

Sunday, October 9, 2016

#Release stress by K DRAMA "Scarlet Heart Ryeo"



  Work environment untuk aku mmg betul2 pressure....so biasenya aku layan movie or citer yang best 2 yang fun mcm Running man ke by release stress sikit.

          Aku bukan minat semua series or drama korea tapi bila ade yang best layan jer. tapi citer ni mmg best la jalan citer dia .....Scarlet Heart Ryeo tak sabar nak tunggu next episode.......


citer pasal Pasal Zaman Beraja Di Korea, perebutan tahta dan sebagainya...mcm realiti hidup la waktu kecik adik beradik  elok je hidup bersama bila dah besar semua berebut harta dan nama...........





OST dia pun best......








Btway Esok 09muharam dan lusa 10muharam Hari Asyura disunatkan puasa insyallah .........

2 comments:

  1. tak ikut cerita ni..sebab lebih suka yg versi China...cuma tgk 2 episod je..tapi ramai yg suka citer ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah tgk versi cina...tapi setakat skrg ni enjoy tgk citer ni berbanding citer lain yang tgh skrg tayang..

      Delete