Followers

Sunday, October 16, 2016

#Short Break Tomorrow...



Esok mlm nak gi KL sbb lusa adik aku konvo dekat Uni Malaya. So dpt rehat sikit dari keje, so target dapat gi lepak jap KL. harap dpt la jln 2 mall sekejap, gi try makan 2 yang best target nak gi Hangbing macam best je. Selalu target naik naik bukit tabur bila sampi KL tapi tak sempat sbb aku tak sure sgt jln dia..sbb tak pernah naik org cakap bahaya sikit trek (latest smlm ke diorg tutup trek tabur sbb banyak sgt kes)...dulu masa duk KL dulu selalu layan bukit saga dekat ampang n broga .masa tu tabur tak popular lagi....


1)Hangbing......sapa nak belanja????



Because i love makan ice shaved ...ABC..lychee kang ...........


2) Roti John Cheese Sekilo (lama dah teringin nak makan tak sempat nak gi je)



3)Gidanco Takoyaki (Midvalley)

tak pernah try lagi tapi mcm sedap jer



4) ke ade suggestion makan yang best???



Huhu..petang lusa nak balik ngan parent.mlm rabu naik bus balik ..khamis keje balik so let release some stresss...............




Btway  i am hooked to this song ..


No comments:

Post a Comment