Followers

Friday, October 7, 2016

#Sushi

Aku ade takla suka sushi sgt pun sbb 1 st time makan dulu kat hotel mana tah. Tak leh nak masuk so aku tak heran sgt smpi tahun lepas kawan ajak try sushi king ....mmg aku tak pernah masuk makan sushi kat mana2 but since dah try sushi kat sushi king rase not bad la sedap gak ...sampi skrg ketagih gak la nak makan sushi.klu balik kampung mesti paling kurang sekali makan .......tapi aku mesti makan ngan sweet soy sauce .......

         rasa nak makan sekarang tapi takde geng la nak ajak kat sini...........



Sushi ni the best Smoked Duck Sushi dekat Sake Sushi

No comments:

Post a Comment